Mesvac Hörmann – laatua ja tyyliä

Tarjoamme Sinulle Huoleton-paketin:
• Laadukasta neuvontaa
• Mittaukset paikan päällä
• Asiantunteva asennus
• Kokoaminen ja luontoystävällinen jätteiden käsittely

Parasta palvelua Pakuralta!

mesvac hörmann, autotallin ovi, autotallin ovet, uusimaa

LAATU

Lämpökatkaistut 67 mm:n lamellit tarjoavat parhaan mahdollisen lämpöeristyksen, estäen myos kondenssiveden muodostumisen oven sisäpuolelle.

mesvac hörmann, autotallin ovi, autotallin ovet, uusimaa

TYYLI

Hörmann nosto-oven ulkonäköä voidaan muokata esimerkiksi väreillä tai pintavaihtoehdoilla. Nosto-ovet voidaan räätälöidä kohteen mukaan.
Käyntiovi lisää käytön mukavuutta.

mesvac hörmann, autotallin ovi, autotallin ovet, uusimaa

KÄYTÖN HELPPOUS

Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu vahvoiksi ja pitkäikäisiksi, mikä tekee Hörmann nosto-ovista taloudellisia ja kestäviä. Turvallisuus ja käyttöystävällisyys huomioiden.

6 syytä vaihtaa Mesvac Hörmann nosto-oveen

• Vanhat kippiovet ovat usein vanhetessaan niin kuluneita ettei niiden korjaaminen kannata ja saattavat olla vaarallisia käyttää.
• Pari- sekä kippiovet eivät ole täysin tiiviitä mikä lisää lämmityskustannuksia
• Nosto-oven etuna kevyt liikutettavuus ja helppokäyttöisyys niin lapselle kuin ikäihmisellekin
• Halutessasi saat nosto-oveen myös moottoriyksikön sekä kauko-ohjauksen
• Saatavilla myös koodilukija sekä sormitunnistu järjestelmä
• Lisävarusteena saatava kynnyksetön käyntiovi helpottaa valtavasti polkupyörän, kottikärryn tai minkä tahansa isohkon tavaran kuljettamista ulos/sisään.

Alkuperäiset varaosat, ammattitaitoinen huolto

Toimitamme alkuperäisiä Hörmann varaosia ja huoltavat ovet ammattitaidolla. Kauttamme saat myös lisävarusteet, kuten käsilähettimet, koodilukot ja muut käyttömukavuutta ja turvallisuutta parantavat varusteet. Takuuaika Hörmannin takuuehtojen mukaisesti; ovi 10 vuotta, koneisto 5 vuotta. Takuuehdot löytyvät ovitoimituksesta.

Mesvac Hörmann autotallin nosto-ovi on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras. Autotallinovien valikoimasta löytyvät eristetyt ja energiataloudelliset nosto-ovet, rullaovet ja kippiovet. Myös autotallin nosto-ovi käyntiovella löytyy mallistosta. Autotallin nosto-ovissamme yhdistyvät tinkimätön Hörmannin saksalainen laatu ja viimeistelty design. Ylivertaisesta valikoimasta löydät varmasti omasi.

Hörmann nosto-ovet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa korkealuokkaisista materiaaleista ja laadusta tinkimättä. Laaja valikoima väreissä, kuvioissa ja malleissa takaa sen, että Hörmann nosto-ovet soveltuvat niin perinteisiin omakotitaloihin kuin myös moderneihin uudisrakennuksiin. Laatu ja turvallisuus ovat Hörmann tuotteissa aina avainasemassa. Kestävä rakenne yhdistettynä Euroopan markkinajohtajan ammattitaitoon takaa sinulle miellyttävän käyttökokemuksen nyt ja tulevaisuudessa.

Laaja Hörmann nosto-ovivalikoima sisältää vaihtoehdon myös eristämättömille kylmille autotalleille sekä autokatoksille. Eristämättömillä nosto-ovilla on sama vahva rakenne kuin eristetyillä nosto-ovilla ja ne tarjoavat näin hyvän suojan omaisuudellesi. Nosto-ovi on kevyt käyttää, mutta se on mahdollista varustaa muiden ovien tapaan myös sähköisellä avaajalla.

Kaikki nosto-ovet ovat varustettavissa helppokäyttöisillä ja turvallisilla Hörmann ovikoneistoilla. Ovikoneistot on suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Oviautomatiikka on helposti laajennettavissa yhdistäen muita Hörmann tuotteita ja ominaisuuksia, tarjoten sinulle arjen helppoutta. Oven avaaminen ja sulkeminen tapahtuu kätevästi kaukosäätimen nappia painamalla, sinun ei tarvitse kotiin saapuessasi kuin ajaa talliin. 

PYYDÄ TARJOUS!